ZOOM%3A++%E2%80%98El+viatge+definitiu%E2%80%99

Dimarts a les 21.30

ZOOM: ‘El viatge definitiu’

Com ens preparam per a la mort quan, a causa d’una malaltia, aquesta és imminent? Aquesta setmana a Zoom analitzarem el tema de les cures pal·liatives.

Què ens ofereixen els serveis sanitaris per aquest moment de la vida? El documental fa un recorregut per les cures pal·liatives a les Illes Balears, donant a conèixer els recursos disponibles, mostrant la qualitat de l’atenció professional i humanitzada a la qual els ciutadans tenen dret, la Llei de Drets i Garanties de les Persones en el Procés de Morir de les Illes Balears, així com el dret a planificar les voluntats anticipades. ‘El viatge definitiu’ connecta amb la situació de les persones amb malaltia crònica avançada o en la darrera fase de la seva vida, a través de professionals que els ajuden a recórrer aquest camí sense dolor, sense por i amb serenitat.

Mostra també la feina de la gent que els ajuda a tancar la seva biografia sense por: metges especialistes en cures pal·liatives, professionals, familiars i voluntaris, per als quals la mort és part de la vida. Un moment crucial, on conflueixen ciència i espiritualitat.

Zoom s’emet aquest dimarts vespre a les 21.30 hores.

En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 amb l’etiqueta #ZoomIB3 i al Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.