ZOOM%3A+%E2%80%9CLa+gal%C3%A0xia+submergida+de+Xisco+Gr%C3%A0cia%E2%80%9D

Dimarts a les 21.35

ZOOM: “La galàxia submergida de Xisco Gràcia”

Des de  sempre, l’home s’ha mogut per un desig insaciable de conèixer, d’anar més enllà dels límits establerts. Això l’ha duit a escrutar passa a passa tota la superfície terrestre. Sota els nostres peus, però, un univers completament inexplorat comença a fer-se a la llum. Un món ple de cavitats, sales i passadissos on l’empremta de l’home no hi ha arribat mai. Fins ara.  Parlam de  les coves submergides.

Indrets on molt pocs són capaços d’arribar. Un d’ells és l’espeleobussejador Xisco Gràcia. En les darreres dues dècades ha recorregut més de 60 quilòmetres sota terra. Una experiència que ha estat clau per sortir il·lès d’un dels majors ensurts que li ha donat l’espeleologia. Passar més de 60 hores en una sala subaquàtica completament aïllat. Un incident que ens relata en primera persona.

Un mes després del succés tornam amb ell a les profunditats per ser testimonis del retrobament amb la seva gran passió. De la seva mà i d’altres espeleòlegs vos descobrim què amaga el subsòl de  les Illes. Una galàxia encara inacabada.

Zoom s’emet aquest dimarts 23 de maig a les 21.35 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3, amb l’etiqueta #ZoomIB3, i al Facebook: facebook.com/IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.