ZOOM
Lluitant les llars

Dissabte a les 21.30

L’actual pandèmia ha posat en evidència la crisi existent de l’habitatge.

Les mesures per combatre la pandèmia, com l’obligació de romandre a casa, han posat en evidència la precarietat en la que viuen moltes famílies a les Illes. Ocupació en alguns casos, o infrahabitatge, en d’altres.  En el reportatge Lluitant les llars partim del clam ciutadà que demanda que no hi hagi gent sense casa i més quan existeixen habitatges buits, i que s’aturin els processos de desnonament per les seves conseqüències.

 

Quina responsabilitat tenen al respecte les entitats financeres i els grans tenidors i quines són les mesures polítiques que es prenen per regular aquesta situació són les preguntes que intentem respondre escoltant el posicionament de responsables polítics i legislatius, experts urbanistes, activistes socials i testimonis personals que pateixen aquesta situació. També volem evidenciar el xoc que suposa l’aplicació de les noves normatives en aquest camp, com la llei de l’habitatge de les Balears, amb els interessos del lliure mercat.

Zoom s’emet dissabte a les 21.30 hores a la televisió pública de les Illes Balears. També el podreu recuperar al servei a la carta.