ZOOM
Mario Mola, el somriure de l’exit

Dimarts a les 21.40h

Mario Mola és conegut pels seus èxits en el món del triatló. El mallorquí ha estat tres vegades campió del món. Però, què hi ha rere aquest èxit?

Mola passa 280 dies a l’any fora de casa, l’altra cara d’un esport minoritari que exigeix disciplina i autogestió per triomfar però, sobretot, per poder-ne viure.

Les càmeres del programa Zoom d’IB3 Televisió entren en el seu dia a dia per mostrar les dificultats que comporta ser el número 1 del món.

L’equip del programa viatja a Banyoles per presenciar la peculiar rutina de Mario Mola amb la seva parella, Carolina Routier, a casa dels seus sogres. També mostra l’emotiu retrobament amb amics de tota la vida. I s’infiltra a l’escola Pius XII de Palma, on va cursar primària i secundària, per saber com es va començar a gestar la vida d’aquest gran campió.

“Mario Mola: el somriure de l’èxit” també indaga en les vivències més dures del triatleta, com el greu accident de la seva parella, Carolina Routier. I entre d’altres entrevistats, no hi falta el cinc vegades campió del món de triatló: Javier Gómez Noya, rival i amic de Mola.

Tot forma part de la història de vida del millor esportista masculí als darrers “Premis esports Illes Balears”.

 

Zoom