ZOOM%3A+N%C3%B3os%2C+confid%C3%A8ncies

Dimarts a les 21.40

ZOOM: Nóos, confidències

El Zoom dels detalls i les anècdotes del cas més mediàtic de la història

Ha estat el cas judicial més mediàtic en dècades, però encara hi ha informació del cas Nóos que els ciutadans desconeixen. Són detalls de la fase d’instrucció i anècdotes que es varen produir durant el judici i que ajuden a entendre la dimensió de la peça número 25 del cas Palma Arena.

El jutge José Castro confessa a Zoom que mai va imaginar que el cas esquitxaria la Casa del Rei. El mateix pensaven el fiscal Pedro Horrach i l’excap de la Policia Judicial, Toni Cerdà, que ens expliquen moltes de les històries que envoltaren la fase d’investigació.

També descobrirem què va passar en el transcurs del judici quan les càmeres que hi havia dins la sala estaven apagades. Els periodistes i advocats que eren a dins parlen del clima de tensió que hi va haver en algunes de les sessions i del comportament de la infanta durant els dies que es va asseure al banc dels acusats.

A més, hem volgut conèixer la valoració que ha fet l’opinió pública d’aquest judici històric. Què en pensen els ciutadans, de la sentència que ha emès el tribunal? El director de l’Institut Balear d’Estudis Sociològics respon a aquesta pregunta a Zoom, aquest dimarts 28 de març a les 21.40h.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3, amb l’etiqueta #ZoomIB3, i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.