ZOOM
Som na Catalina

Dissabte a les 21.30h

07/11/2020 21.30h

Aquest dissabte torna el programa d’actualitat, Zoom, a la graella d’IB3 Televisió amb el reportatge ‘Som na Catalina’.

Catalina Corró duu la competició a la sang. Aquesta mateixa empenta, que l’ha portada a assolir importants èxits en el món de la natació, ha estat vital per superar els cops duríssims que li han passat a la vida.

El cos de Catalina va començar a donar senyals que alguna cosa no anava bé. Mentre entrenava, perdia la perspectiva, deixava de sentir el propi cos i no podia ni parlar. Fins i tot l’havien de treure de l’aigua. El 2017 el diagnòstic mèdic confirmà les pitjors sospites. ‘Quan em varen mostrar la imatge i vaig veure que un terç del meu cervell no era cervell, era tumor, vaig ser conscient de la gravetat’, recorda Catalina. Començava així una competició que Catalina s’obstinà a guanyar, tot i que hi havia dies que les forces defallien.

Un relat colpidor narrat en primera persona i acompanyat de les figures que foren suport en els moments més difícils: els seus entrenadors del Club Natació Sabadell, José Antonio del Castillo i Àlex López, la persona que millor coneix el seu cervell, el neurocirurgià Jon Olabe i, per descomptat, Pep, Fanny i Maria: els seus pares i germana que patiren com en carn pròpia cada envestida de la malaltia.

‘No els volia dir als meus pares que tenia por de morir. Vaig tenir por. Ho vaig pensar més de cent vegades’. Tot i haver viscut situacions dramàtiques com aquesta que descriu la nedadora, el seu testimoni és serè i vital. Amb la cicatriu encara viva, avui Catalina somriu al present.

Un reportatge del programa Zoom realitzat en col·laboració amb l’equip d’Esports d’IB3.

Zoom s’emetrà dissabte a les 21.30 h per IB3 Televisió i en directe a la pàgina web d’IB3. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #ZoomIB3.

ZOOM