ZOOM%3A+Torna+l%E2%80%99Alegria%2C+Ant%C3%B2nia+Font

Dissabte a les 21.30

ZOOM: Torna l’Alegria, Antònia Font

Nou anys i una pandèmia després, torna l’Alegria. La banda mallorquina Antònia Font puja a l’escenari del festival Primavera Sound de Barcelona amb el seu nou treball, “Un minut estroboscòpica”, que també presentà a Inca en un concert vibrant que aplegà, gairebé, 13.000 persones.

 

“Deu minuts abans del concert sí que tens aquests moments de nervis: quanta gent que hi ha, me’n recordaré de les cançons… Però quan puj a l’escenari és com entrar a una pel·lícula, tot flueix”, explica Pau Debon, la veu d’Antònia Font. “La retrobada han estat moltes sensacions bones perquè tenim molta història en comú”, afegeix Jaume Manresa. “Aquesta xispa, aquesta energia mala d’explicar que té Antònia Font, es manté intacta”, apunta Joan Roca.

D’encà del seu concert de comiat el desembre de 2013, el mític grup només havia reaparegut una vegada, al Concert per la Llibertat, al Palma Arena. Suficient per mantenir viva l’espurna: “Va ser un retrobament amb sensacions, com un uau! Jo necessit tornar a fer això”, recorda Pere Manel Debon.

El retorn més esperat del panorama musical illenc. El quintet ho viu amb una emoció tranquil·la, gaudint el moment i sense marcar-se objectius de futur. Un disc lluminós i optimista i pocs concerts: “És un bon moment per transmetre alegria”, afirmen.

Zoom s’emet dissabte a les 21.30 hores a IB3 Televisió. Podeu veure aquest programa a la plana web en directe I recuperar aquest contingut al servei a la carta. A xarxes socials podeu interactuar amb l’etiqueta #ZoomIB3.