%3A+20+anys+despr%C3%A9s+tornarem+a+viure+una+nit+especial+per+l%E2%80%99afici%C3%B3+mallorquinista+amb+el+documental++%E2%80%98Els+herois+de+Mestalla%E2%80%99

20 anys després tornarem a viure una nit especial per l’afició mallorquinista amb el documental ‘Els herois de Mestalla’

Diumenge a les 17.35

Aquest diumenge, quan es compleixen 20 anys de la nit més recordada pel mallorquinisme, la final de la Copa del Rei de 1998 contra el FC Barcelona, tornarem a recuperar el documental elaborat per la redacció d’esports d’IB3 Televisió, Els herois de Mestalla.

Jugadors, entrenadors, directius, periodistes i aficionats presents en aquella final són els protagonistes d’aquest documental. Un document que els nostres espectadors podran veure diumenge a partir de les 17.35 hores i que és tot un homenatge a un equip que va passar a la història aquell 29 d’abril de 1988.

Testimonis, records, sentiments, emoció i llàgrimes són alguns dels components d’aquest treball documental que des d’IB3 hem volgut recollir en 80 minuts. És la nit que desperta més orgull en molts de seguidors que, en aquell camp de futbol, varen veure com el RCD Mallorca perdia després de dues pròrrogues i penals.

Vicente Engonga, Olaizola, Eskurza, Carlos Roa, Amato i Jovan Stankovic són només alguns dels jugadors que tornaran a veure aquelles imatges 15 anys després i IB3 ha volgut captar les seves impressions.

Però també l’entrenador Héctor Cúper, el president Bartomeu Beltrán, entre d’altres directius, faran memòria de tot el que varen viure dies abans, durant i després d’aquella nit.  A més, comptarem amb periodistes esportius balears que estigueren presents en aquella final i amb aficionats que es desplaçaren cap a València per veure el seu equip.

Volem recordar amb tots els nostres espectadors la final més èpica, de caire sentimental, pels aficionats del RCD Mallorca. Us volem convidar a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta: #ElsHeroisDeMestalla.