X

La restauració del Port de Sóller veu perillar encara més els seus negocis amb les noves mesures

Els locals aposten pel client local, tot i la difícil situació

24/10/2020

La restauració del Port de Sóller veu perillar encara més els seus negocis amb les noves mesures

Imatge recuperada del Facebook del bar Albatros, al Port de Sóller.

El Port de Sóller és una de les zones de les Balears on la baixada de turistes ha afectat de ple les caixes dels locals de restauració i comerços. Ara, amb les noves mesures més restrictives publicades al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), els propietaris veuen perillar encara més els seus negocis.

El propietari del Bar Caribe, Darling Cueva, lamenta que ja no hi ha turistes i que la majoria dels seus clients són treballadors locals que consumeixen després del seu horari de feina, de les 20h del capvespre i fins a mitjanit. Cueva ha assegurat a IB3 Ràdio que la prohibició del servei de barra farà que els pocs clients que encara conserva no vulguin anar al seu local.

La necessitat de sobreviure ha fet que els bars i restaurants del Port de Sóller apostin per la gent local. Un exemple és el bar Albatros. Miquel Aloy, un dels seus propietaris, destaca que estan organitzant esdeveniments “dirigits als sollerics i solleriques, així com a gent de tota l’illa”. Amb tot, lamenta que la situació és “difícil per a tothom”.


 IB3´àudios
Escolta aquí tota la notícia completa


La restauració, preocupada per les noves restriccions
Les noves restriccions al BOIB: reunions de 6 persones, aforaments del 30% i prohibit l’ús de la barra a bars i restaurants (entre altres)

24/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris