X

Troben els cossos sense vida dels dos homes atrapats al torrent de Lassarell a Pollença

Els Bombers de Mallorca havien muntat un dispositiu de recerca per trobar aquests dos homes i també una altra dona aquest dilluns horabaixa, la qual ha pogut ser rescatada. Els homes tenien 28 i 37 anys

28/11/2022

Troben els cossos sense vida dels dos homes atrapats al torrent de Lassarell a Pollença

Imatge del dispositiu de rescat aquest dilluns vespre.

Tràgica notícia. Els dos homes que havien quedat atrapats a primera hora d’aquest dilluns capvespre al torrent de Lassarell, a Pollença, han estat trobats sense vida. Els Bombers de Mallorca havien muntat un dispositiu de recerca per trobar aquests dos homes i també una altra dona, la qual ha pogut ser rescatada. Els homes tenien 28 i 37 anys.

Una altra quarta persona del grup de barranquismem, una dona, amb què anaven els tres desapareguts ha donat l’avís d’alerta. Aquesta persona ha assegurat que, a causa de la gran quantitat d’aigua acumulada, no podien desplaçar-se, ni pujar ni baixar el torrent.

Es tracte d’un torrent on, segons l’exbatle de pollença Miquel Angel March, propietari de la finca de Lassarell per on passa part d’aquest torrent, no és la primera vegada que ocorre un incident així, en què algú queda atrapat.

La dona del grup de tres que hi havia quedat atrapada ha estat rescatada amb helicòpter, com hem dit, en aparent bon estat de salut. Però malauradament, les altres dues persones, dos homes de 28 i 37 anys, no han pogut sobreviure i els Bombers han trobat els seus cossos sense vida.

Un horabaixa complicat perqué també se cerca un home que ha sortit a caminar de Palmanyola a Raixa. L’home s’ha desorientat i, després de donar l’avís d’alarma, ha quedat sense bateria al mobil.


Marina, la dona de 29 anys rescatada al torrent: “M’ha salvat Luis”


“Era imprudent ficar-se dins el torrent amb la previsió de pluja intensa”

28/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris