X

El comiat mallorquí a Villaronga serà dissabte al Museu Es Baluard de Palma

Família, amics i companys de professió del director de cinema han organitzat la trobada pel comiat i la memòria "del bon amic, company i excels cineasta"

30/01/2023

El comiat mallorquí a Villaronga serà dissabte al Museu Es Baluard de Palma

La família, amics i companys de professió del director de cinema Agustí Villaronga, mort el 22 de gener a Barcelona, han organitzat per dissabte migdia una trobada pel comiat i la memòria “del bon amic, company i excels cineasta”, segons s’ha difós. Serà a les 12.00 h. “en punt” a la Sala de l’Aljub del Museu d’Art Contemporani Es Baluard a Palma.


El món de la cultura plora Agustí Villaronga
Mor als 69 anys el director de cinema mallorquí Agustí Villaronga

Dissabte passat, a gala dels Premis Feroz, l’actriu Susi Sánchez va guanyar el premi a millor actriu de repart per ‘Cinco Lobitos’. L’actriu ha participat en la darrera pel·lícula de Villaronga, ‘Loli tormenta’, i li va dedicar unes paraules al cineasta mallorquí.

Pedro Almodóvar es va emportar el guardó d’honor per la seva trajectòria. El director manxec, abans de la gala, també va dedicar el seu premi: “He de dedicar-lo a totes les persones que han treballat amb mi, que són moltes, que no podré nomenar, però també a Agustí Villaronga, que hauria de ser ell qui recollís el guardó d’honor i no jo”.

30/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris