Més programes a la carta

T 1 - cap: 1

11 06 2021

Aixoplucs

Paula, supervivent de maltractament masclista i membre d'un dels grups de dones víctimes que impulsen els Serveis Socials de l'Ajuntament de Manacor. Un exemple de superació que tira endavant tota sola...

Informació general

Aixoplucs, un nou espai centrat en la feina i dedicació dels Serveis Socials a les Illes Balears.

Al web des de

2021

Estat

En emissió

Horari

Estrena, divendres a les 22.15 h

Telèfon

Contacte

Producció

Entreteniment

Temporades

1

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

Divendres
18

22:15

AIXOPLUCS

Sinopsis

IB3 Televisió estrena Aixoplucs, el nou programa que s’emetrà tots els divendres a la nit

Aixoplucs, un nou espai centrat en la feina i dedicació dels Serveis Socials a les Illes Balears.

La feina dels treballadors públics i les usuaris del servei tendran el seu espai dins la programació del mitjà de comunicació públic de les Illes Balears a Aixoplucs.

Aquest programa és una crònica amb perspectiva de gènere de la feina diària que els Serveis Socials realitzen des del carrer amb les dones, famílies i menors no acompanyats que pateixen serioses dificultats de vida a la societat balear.

A cada capítol es tracta un cas de víctima de violència masclista i altres serioses problemàtiques que, en el cas de les dones, es pateixen per partida doble i que la crisi derivada de la COVID-19 no ha fet més que accentuar.

Un recull d’experiències vitals dures i de feina social compromesa que mostra una realitat molt desconeguda per a la majoria de la població balear. Es vol mostrar un retrat fidel de persones que lluiten cada dia per tirar endavant, ateses pels professionals que, en primera línia, treballen per donar solucions i ofereixen els reparadors i necessaris “Aixoplucs”.

Sèries i minisèries a IB3