AL+DIA+ILLES%3A+IB3+R%C3%A0dio+inicia+les+tert%C3%BAlies+pol%C3%ADtiques+dels+consells+de+Menorca+i+Piti%C3%BCses

IB3 Ràdio informa

AL DIA ILLES: IB3 Ràdio inicia les tertúlies polítiques dels consells de Menorca i Pitiüses

L’espai de debat analitzarà tots aquells temes d’interès que afecten directament els ciutadans

L’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears engega un nou espai de debat a la graella d’IB3 Ràdio per abordar les claus de la política insular. Les tertúlies polítiques, que s’inicien aquest dijous a Menorca i Eivissa, tractaran la gestió que es fa des de cadascun dels consells insulars i com està afectant directament la ciutadania. En pròximes setmanes s’estendran també a Mallorca i Formentera.

Les tertúlies, que es faran cada mes, seran emeses en el programa Al Dia Illes (de 12 a 13 hores) i hi participaran representants de tots els grups polítics que varen obtenir representació en les darreres eleccions celebrades el mes de maig de 2019.

 

A Menorca, el primer debat analitzarà la situació de l’illa després d’un any i mig de pandèmia. Coneixerem les propostes del PSOE, PP, Més, Podem i Ciutadans sobre si s’han de prorrogar les ajudes als sectors més afectats i com s’han de reorientar les polítiques a través dels pressupostos per tal d’aconseguir una efectiva recuperació econòmica.

A Eivissa, el debat d’aquest dijous tractarà sobre la recuperació econòmica i la distribució dels pressupostos que ha fet el Govern balear per als consells. En aquest cas, hi participaran els portaveus del PP, PSOE, Podem i Ciutadans.

Formentera celebrarà el debat en les pròximes setmanes amb la participació de Gent per Formentera, Sa Unió i PSOE.