Aprenem+a+preparar+una+recepta+molt+antiga+i+nadalenca%2C+salsa+de+Nadal

20 12 2023

Aprenem a preparar una recepta molt antiga i nadalenca, salsa de Nadal

Aquesta setmana, amb tota la família de Uep! Com anam?, i els amics de la colla de Son Valls fora pèl de Felanitx viurem de ben a prop unes matances de potada mesclant joventut i veterania. Començarem la jornada ben prest amb l’amo de Can Uep, en Toni Ballador i el matancer arribant a la finca. Allà ens trobarem a tothom fent una xocolata o un cafè per llevar la son, fins i tot hi haurà el nostre jove pagès, en Lander.

Mort el porc farem bocins i començaran les feines més dures tallar la carn i capolar-la. Mestre Felip Munar ajudarà a les budelleres i en Miquel Montoro arribarà a matances, molt ben acompanyat.

Acabarem la festa dinant d’un bon arròs i un frit de matances, i com no podia ser d’altra manera ballant al voltant d’un bon fogueró amb l’agrupació Abeniara de Felanitx.

Al rebost d’aquesta setmana, dues madones eivissenques ens cuinaran una recepta molt antiga i nadalenca, Salsa de Nadal.

A la formatgeria de Sa roqueta de Menorca, veurem formatjar a la madona i preparar comandes de Nadal personalitzades. També veurem amb la família un preciós betlem que han preparat amb molta il·lusió.

Recupera el programa complet al nostre servei IB3 a la carta: https://ib3alacarta.com/tv/uepcomanam/e634