%3A+Aquest+diumenge%2C+m%C3%A9s+de+6+hores+d%E2%80%99esport+en+directe+i+multipantalla+en+%E2%80%9Cstreaming%E2%80%9D+de+4+partits+%C3%ADntegres

Diumenge a les 11.00

: Aquest diumenge, més de 6 hores d’esport en directe i multipantalla en “streaming” de 4 partits íntegres

La televisió pública de les Illes Balears vos oferirà aquest diumenge, més de 6 hores d’esport en directe, dels diversos equips de futbol illencs, d’handbol femení amb el Puig d’en Valls i el Gran Premi Nacional de Trot, i que els espectadors podran seguir a la televisió mitjançant un programa especial amb connexió a tots els punts informatius i a la web IB3.org de manera íntegra, disponible per a totes les aplicacions (ordinador, tauleta i mòbil). Els horaris de les retransmissions s’indiquen  a continuació:

A les 11 h: Copa del Rei juvenil. Betis – Mallorca amb la narració a càrrec de Josep Verger. (Íntegre a web)

A les 12 h: Play off d’ascens a Segona Divisió. At. Balears – Toledo amb la narració a càrrec de Xavi Bravo i els comentaris de Tomàs Gibert. (Íntegre a web)

A les 12 h: Play off d’ascens a Segona Divisió B. Formentera – Alabès B amb la narració a càrrec de Maria Mayans.  (Íntegre a web)

A les 12.45 h: Partit decisiu d’accès a la Divisió d’honor d’handol femení. Puchi – Còrdova amb la narració a càrrec de Raül Medrano i els comentaris de Paulina Pérez. (Íntegre a web)

A les 18 h: Ascens a Segona B Castelló – Poblense amb la narració d’Àngel Aguiló i els comentaris de Jordi Borrell.

A les 18.05 h: Gran Premi Nacional de Trot amb la narració a càrrec de Miquela Valls.

Totes les retransmissions esportives seran aquest diumenge 21 de maig a partir de les 11h.

A més, la web d’IB3.org retransmetrà de manera íntegra i en català els tres partits del Puchi d’accés a la Divisió d’Honor d’handbol femení, el d’avui divendres, el de demà dissabte, i el de diumenge.

Podeu interactuar amb nosaltres al compte de Twitter: @EsportsIB3 i també podeu seguir tota la informació esportiva al compte de facebook d’esports: facebook.com/EsportsIB3.

Al web IB3.org podreu veure tots els partits i el Gran Premi Nacional de Trot al servei “A la carta”.