Més programes a la carta

Informació general

El programa recull  els testimonis balears que van decidir fer la maleta por motius econòmics, professionals, familiars o, simplement, per un desig de conèixer món.

Al web des de

2009

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

971 421 726

Contacte

balearspelmon@ib3tv.com

Producció

Divulgació

Temporades

Edat

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Balears pel món recorre  el planeta per conèixer de primera mà  que ès el que més trobes a faltar quan vius a milers de quilòmetres de Balears. I es converteix  en una guia de viatges contada per les persones de les Illes que viuen a l’exterior.

Cada programa se centra  en una ciutat o paí­s, depenent del nombre de personatges que hi hagi a cada destí­. Amb una mitja de quatre o cinc protagonistes. Una vegada al destí­, l’equip entrevista els personatges en distints emplaçaments (a la feina, a la llar, als ambients que freqüenten, als llocs emblemàtics de la ciutat). A l’entrevista coneixem al personatge, des de quan viu en aquest lloc i per què. A qué es dedica, com és la vida allà  on resideix. A través d’ell esbrinam més coses de la ciutat o el país on viu, els costums. I, és clar, tot el que enyora de les Illes, els records que guarda, si ès visitat amb freqüència, si té previst tornar prest a Balears, etc.

Sèries i minisèries a IB3