Més programes a la carta

Informació general

Ens acosta al món dels Mestres artesans de les Balears.

Al web des de

2012

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

971 139 333

Contacte

baleartnostrum@ib3tv.com

Producció

Divulgació

Temporades

Edat

Tots els públics

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Programa que ens acosta al món dels Mestres artesans de les Balears, com també a tots aquells oficis tradicionals que varen ser tan importants, en el seu moment, en la nostra economia i societat,i que ara, a pesar del risc de desaparèixer, encara mantenen la seva importància dins la nostra cultura i societat, però sobretot en els pobles.

Baleartnostrum ens dóna les claus de la seva feina, les connexions d’aquesta amb la nostra història més recent, les curiositats que enrevolten les seves activitats, els personatges més rellevants i interessants de cada disciplina, i l’esforç i amor que hi ha darrere de cada peça d’artesania.

Baleartnostrum és passat, present i futur. D’una banda, és un document per a la història, ja que qualcuns dels oficis que es tracten desapareixeran en poc temps i així hi quedaran reflectits per sempre, de la mateixa manera que hi quedaran plasmats els altres que, de moment, no estan en perill. És present perquè reflecteix el panorama actual de l’artesania a les Illes Balears. I és futur ja que recull els projectes professionals de moltes persones que han fet de l’artesania el seu estil de vida.

Baleartnostrum és bé de les Illes Balears perquè transmet amor cap a la terra i cap a les tradicions. En definitiva, arriba al cor dels televidents perquè els fa partícips d’uns coneixements carregats de bellesa, d’identitat i se sabiduria.

Premi Promociona per Entitats Privades dels Premis Nacionals d’Artesania, edició 2013, atorgat pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Finalista dels Premis Nacionals d’Artesania dins la categoria ‘Promoció’, edició 2011, atorgat pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Distincions que reconeixen la popularitat que ha aconseguit el projecte Baleartnostrum, liderat per en Joan Oliver Llaneras, de l’empresa Factor Mallorquín Carear. Demostrant, d’aquesta manera, l’objectiu del projecte: aconseguir la promoció, el prestigi i la valoració positiva del sector de l’artesania balear, en un entorn de qualitat i excel·lència.

Sèries i minisèries a IB3