Més programes A LA CARTA  calendari

 calendari

T 3 - cap: 9

31 01 2024

Sentit i sensibilitat

Amb l'elecció general apropant-se, comença la difamació. Birgitte pot mantenir la seva integritat i guanyar vots? TV1 pot guanyar els espectadors amb el seu nou format de debat electoral?

T 3 - cap: 10

31 01 2024

Eleccions

El dia de la tria finalment arriba. No obstant, la política no és l'única cosa a la ment de Birgitte.

T 3 - cap: 8

24 01 2024

Canvi de posició

Mentre s'acosta el dia de l'elecció, Birgitte es confessa, i quan Jacob Kruse roba una política clau, se sospita d'un talp.

T 3 - cap: 7

24 01 2024

La caiguda

El Primer Ministre Lars Hesselboe anomena una elecció general sorpresa, i Birgitte lluita per mantenir la seva malaltia en secret mentre se sotmet a un tractament de radiació diària.

T 3 - cap: 6

03 01 2024

L'eco del passat

Birgitte suggereix que un antic membre del Partit Comunista es presenti com a candidat per als Nous Demòcrates.

T 3 - cap: 5

03 01 2024

No cometràs adulteri

Els Nous Demòcrates s'afirmen condemnant la prostitució a Dinamarca, i els problemes de Torben escalen quan el cap descobreix la seva aventura.

T 3 - cap: 4

27 12 2023

Qui guanya

La qualitat de la cansalada danès és qüestionada quan el nuvi de Birgitte s'intoxica després de menjar porc.

T 3 - cap: 3

27 12 2023

El to de marro adequat

Els Nous Demòcrates participen en un debat televisiu sobre la integració de les minories ètniques.

T 3 - cap: 2

20 12 2023

Un país es construeix amb lleis

En desacord amb la nova legislació del seu govern pel que fa a immigració, Nyborg pren la decisió de començar un nou partit.

T 3 - cap: 1

20 12 2023

Vaig néixer a Dinamarca

Birgitte Nyborg ha deixat enrere la política però desil·lusionada pel rumb que ha triat el seu partit, planeja el seu retorn.

Informació general

Sèrie sobre política que narra l’ascens de la carismàtica Birgitte Nyborg al lloc de primera ministra de Dinamarca, i de la influència del poder en la seva vida professional i personal. Borgen és el nom comú amb el qual es coneix el castell de Christiansborg, on es troben els tres poders de l’estat danès: el Parlament, l’oficina del primer ministre i la Cort Suprema.

Al web des de

2024

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

971139333

Contacte

Producció

Sèries

Temporades

3

Edat

+12

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Sèrie sobre política que narra l’ascens de la carismàtica Birgitte Nyborg al lloc de primera ministra de Dinamarca, i de la influència del poder en la seva vida professional i personal. Borgen és el nom comú amb el qual es coneix el castell de Christiansborg, on es troben els tres poders de l’estat danès: el Parlament, l’oficina del primer ministre i la Cort Suprema.

La trama de la sèrie comença quan, contra pronòstic, Birgitte Nyborg Christensen (Sidse Babett Knudsen), líder del partit de centre-esquerra De Moderate (Els moderats), es converteix en la primera dona primera ministra de Dinamarca. Altres personatges principals de la sèrie són Katrine Fønsmark interpretat per Birgitte Hjort Sørensen, presentadora de notícies de TV1; Kasper Juul, interpretat per Pilou Asbæk, analista polític i assessor de premsa de Nyborg; Torben Friis (Søren Malling), editor de notícies de TV1; Phillip Chriastiansen, interpretat per Mikael Birkkjær, el marit de Birgitte, i Hanne Holm (Benedikte Hansen) com a periodista. Adam Price és el coguionista i desenvolupador de la sèrie, juntament amb Jeppe Gjervig Gram i Tobias Lindholm.

Serà capaç de ser una política d’èxit i professional i mantenir-se fidel a ella mateixa alhora?

És una sèrie dramàtica sobre la lluita pel poder polític a Dinamarca, i sobre els sacrificis personals i les conseqüències que aquesta lluita té per als implicats dins i darrere de l’escenari polític. La figura central és la líder política Birgitte Nyborg, de 40 anys, que amb el seu idealisme i el seu gran esforç aconsegueix que el seu partit guanyi una victòria contundent i, per tant, s’enfronta al repte més gran de la seva vida: com utilitzar amb més eficàcia els escons acabats de guanyar i fins a quin punt està disposada a anar-hi per aconseguir la màxima influència possible. En privat, Birgitte porta una vida familiar feliç amb el seu marit i els seus dos fills. És una dona amb un compromís ardent, un gran cor i massa poc temps. Però, serà capaç de ser una política d’èxit i professional i mantenir-se fidel a ella mateixa alhora?

Sèries i minisèries a IB3