X

Recuperen el cadàver aparegut surant a Cala Falcó

La principal hipòtesi és que podria tractar-se d'un dels dos tripulants del veler desaparegut fa 8 dies quan feia la travessia entre Menorca i Mallorca

04/09/2023

Recuperen el cadàver aparegut surant a Cala Falcó

Redacció

La Guàrdia Civil ha localitzat el cos sense vida a Cala Falcó, a la costa de Manacor. Passades les 13.30 hores l’han aconseguit treure de l’aigua i deixar-lo a terra. Segons la Benemèrita, el cos es troba en avançat estat de descomposició i caldran proves d’ADN per identificar-lo. L’operatiu de recerca es va posar en marxa ahir horabaixa quan es va alertar l’112 de l’aparició d’un cadàver surant, entre s’Illot i Cala Morlanda. El cos que es va veure portava armilla salvavides.

Les males condicions meteorològiques varen impedir ahir acostar-se a la zona. Avui les tasques s’han reprès amb efectius de Salvament Marítim, un helicòpter i el Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil. El cos s’ha localitzat a cinc milles nàutiques del lloc d’on s’havia donat l’avís. La principal hipòtesi és que podria tractar-se d’un dels dos tripulants del veler desaparegut fa 8 dies quan feia la travessia entre Menorca i Mallorca.

Notícies relacionades >

04/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Gaga 04/09/2023

    Si está en avanzado estado de descomposición no creo que sea uno de los tripulantes del velero