CINEMA SENSE INTERRUPCIONS
Estrenam la pel·lícula “L’home d’acer”, en HD i multilingüe

Divendres a les 21.45

02/02/2018 21.45

Divendres, en acabar l’IB3 Notícies vespre, a partir de les 21.45 hores, estrenam a Cinema sense interrupcions la producció L’home d’acer (EUA, 2013). Una pel·lícula d’acció dirigida per Zack Snyder i interpretada per Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe i Kevin Costner.

Des de Kriptó, un planeta llunyà molt avançat des del punt de vista tecnològic, un bebè és enviat en una càpsula a través de l’espai perquè visqui entre els humans. Educat en una granja de Kansas amb els valors dels seus pares adoptius, Martha (Diane Lane) i Jonathan Kent (Kevin Costner), el jove Clark Kent (Henry Cavill) comença des d’infant a desenvolupar poders sobrehumans i, quan es fa adult, arriba a la conclusió que aquests poders li exigeixen grans responsabilitats, per protegir no tan sols qui estima, sinó també per representar una esperança per al món.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i en versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions, a les 21.45 h.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.