CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A+%E2%80%98Lla%C3%A7os+de+sang%E2%80%99%2C+amb+Billy+Crudup%2C+Clive+Owen+i+Marion+Cotillard%2C+estrena+a+IB3

Divendres a les 21.45

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: ‘Llaços de sang’, amb Billy Crudup, Clive Owen i Marion Cotillard, estrena a IB3

Chris Pierzynski ha complert una condemna de diversos anys a la presó per haver participat en un ajustament de comptes. El seu germà petit, Frank, agent de policia amb un prometedor futur per endavant, l’espera amb reticència a la sortida de la presó. Chris i Frank sempre han tingut els seus estira i arronsa. El seu pare, única persona que els va criar, sempre ha estat del costat de Chris, malgrat els problemes i de Frank. No obstant això, els seus llaços de sang els uneixen i, per això, Frank dóna una oportunitat al seu germà: l’allotja, li troba un treball, l’ajuda a reprendre el contacte amb els seus fills i la seva exdona. Chris coneix Natalie, que encarna l’esperança d’emprendre una nova vida, però aviat el passat cridarà una altra vegada a la seva porta i Chris tornarà a prendre la via del crim. Remake del llargmetratge francès Liens de sang, de Jacques Mallot.

Llaços de sang (2013) és una producció de Guillaume Canet i interpretada per Billy Crudup, Clive Owen, Mila Kunis, Marion Cotillard i Zoe Saldana.

Llaços de sang s’estrena aquest divendres, 9 de juny a les 21.45 h a IB3 Televisió, HD, sense interrupcions i en versió multilingüe.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.