Coneixerem+com+va+l%26apos%3Banyada+de+cereals+a+Campos%2C+farem+feines+pageses+a+Ciutadella+i+cuinarem+un+delici%C3%B3s+tiramis%C3%BA+de+gat%C3%B3

06 06 2024

Coneixerem com va l’anyada de cereals a Campos, farem feines pageses a Ciutadella i cuinarem un deliciós tiramisú de gató

Aquesta setmana, l’amo de Can Uep!, farà una visita a un pagès de Campos que conra més de 700 quarterades de distints farratges i cereals. Amb ell veurem com va l’anyada de cereals, ja que enguany hi ha hagut poca pluja i la que ha arribat ha vingut a destemps. Segarem, girarem i llavors embalarem, i compararem la producció amb la d’altres anys. També coneixerem la madona i acabarem berenant amb bona companyia.

El nostre jove pagès, en Lander, anirà a donar una mà a un matrimoni pagès a la seva finca Sa Barraca de Ciutadella. Trobarem la madona untant les bigues amb petroli per tenir la llar amb bones condicions abans de Sant Joan i com mana la tradició. Amb l’amo visitarem la barraca on antigament els animals s’amagaven i llavors sembrarem lletugues, collirem cebes i fesols per dur a vendre al mercat.

Al rebost d’aquesta setmana, una madona jove ens farà un tiramisú amb gató d’ametlla i fraules; serà espectacular.

Entre Sant Joan i Sineu, un jubilat i extreballador de Correus ens mostrarà com sembrar hort d’estiu entre bons consells i anècdotes.

I com cada setmana, farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar i Munar.

“Uep! Com anam?” s’emet els dijous a les 22:15h a IB3 Televisió.

I tornarem a fer la pregunta durant el programa on podràs guanyar un lot de 13 botelles d’oli. Participa al nostre concurs a la pàgina web d’ib3.org.

Uep! Com anam? S’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió i i en directe a la pàgina web d’IB3 i a la nostra App. A més, el podreu recuperar al nostre servei d’IB3 a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3.