X

Dolfo Vilafranca cessa el director insular d’Habitatge a petició de la consellera de Vox

D'aquesta manera, el president del Consell de Menorca compleix amb la petició de Maite de Medrano, que l'acusava de bloquejar el relleu al departament d'Habitatge

09/11/2023

Dolfo Vilafranca cessa el director insular d’Habitatge a petició de la consellera de Vox

Axel Camarasa

Finalment, el president del Consell de Menorca, Dolfo Vilafranca, ha fet efectiu el cessament del director insular d’habitatge, Ricardo Galí. Una decisió que arriba dies després que la consellera d’Habitatge, Maite de Medrano, de Vox, demanàs públicament, a través de les seves xarxes socials, aquest cessament argumentant “pèrdua total i absoluta de confiança”. D’aquesta manera, Vilafranca compleix amb la petició de Medrano, que l’acusava de bloquejar el relleu al departament que ella dirigeix.

El seu substitut serà Jaume Fedelich Carretero, en l’actualitat regidor de Comerç, Turisme, Transparència i Noves Tecnologies de l’Ajuntament des Castell. Fedelich, qui renunciarà a les seves àrees de responsabilitat al Consistori, treballa des de fa quasi 40 anys a la companyia Iberia, on exerceix de cap de Servei i Supervisió, i té una llarga trajectòria en l’àmbit de l’administració local. És membre del PP i per tant, haurà d’estar a les ordres d’una consellera de Vox. Amb aquesta decisió Vilafranca fa cas omís a l’altra petició de Medrano, que havia proposat Marta Oliver com a nova directora insular.

Aquesta és la segona destitució que es produeix al Consell, després que fa dos mesos una altra directora, en aquest cas del PP, també va ser cessada per la polèmica amb l’ús privat del Llatzeret.

Notícies relacionades >

09/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris