X

Ricardo Galí defensa que no ha incomplert el règim d’incompatbilitat del Consell de Menorca

El ja exdirector insular, destituït aquest dijous pel president Vilafranca, justifica que el problema va ser una demora del Registre Mercantil a l'hora d'inscriure el seu cessament en dues empreses després de ser nomenat director insular

09/11/2023

Ricardo Galí defensa que no ha incomplert el règim d’incompatbilitat del Consell de Menorca

Axel Camarasa

El fins ara director insular de Vox a Menorca, Ricardo Galí, manté que en cap cas ha exercit una feina incompatible amb el seu càrrec. Per demostrar-ho ha aportat documentació del registre mercantil de Madrid i Cadis en què s’especifica que el seu cessament com a membre del consell d’administració de dues empreses va ser efectiu el desembre de 2022, abans de ser elegit com a membre del Consell de Menorca.

També disposa d’una carta del director general de totes dues societats en què s’atribueix el seu nomenament el passat octubre a una demora en la inscripció al Butlletí Oficial del Registre Mercantil. És a dir, aquest butlletí, que és un document oficial, va publicar el nomenament mesos després d’haver-se fet i quan ja havia cessat del càrrec. Per aquests motius assegura que no ha incomplert el règim d’incompatibilitats del sector públic.

Notícies relacionades >

09/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Ricardo Gali Asmarats 11/11/2023

    Gracias por el mentís, Axel. Hacéis un trabajo magnífico y teneis todo mi respeto. El descubrir esa anomalía registral es prueba de ello. Y por el respeto que os tengo, te llamé y te dije que no soltaras mucho sedal en este asunto o tendríais que recoger mucho sedal, pues era un cul de sac. Costó un par de días sacar las actualizaciones registrales demostrativas de que era una anomalía registral declarativa y no constitutiva, la constitutiva, aquella válida en derecho era como te dije. La declarativa refleja a menudo la válida en derecho pero a veces, como vemos, refleja mal. Seguid con ese trabajo de investigación periodística fino, es lo que el ciudadano merece.
    Un abrazo
    Ricardo