DUES+VOLTES%3A+%26apos%3BEncal%C3%A7ar+el+lladre%26apos%3B

Dimecres a les 22.35

DUES VOLTES: ‘Encalçar el lladre’

La periodista Neus Albis i les reporteres Maria Antònia Serra i Maria Salas recullen diversos testimonis de persones que han estat víctimes de robatoris i temptatives de robatoris en els seus domicilis i negocis. Albis entra a Formentera a ca na Paquita Castelló, que a més va ser cremada pels lladres la nit del partit de futbol entre el Formentera i l’Altlètic de Bilbao. També a l’illa pitiüsa, Joan Tur, explica com entraren a ca seva quan es va absentar per animar a Bilbao l’equip de l’illa, i la llibretera Carme Tur relata com es va trobar cara a cara amb una persona que intentava entrar en el seu domicili. També sentirem els testimonis de veïns de Vilafranca de Bonany, com Pilar Horrach, Margalida Mestre, i Sergi Robles, i de Porreres, com de Catalina Sastre, que han patit robatoris als seus negocis.

José Ortiz, professor de defensa personal, explicarà com va detenir el lladre que intentava robar un jubilat; Rafel Fajardo, la tensió que va viure quan li intentaren robar dins el seu taxi; i Joaquim Juan, director comercial de sistemes de Trablisa, donarà detalls de l’evolució de l’instal·lació d’aquests aparells a les cases i negocis.

Dues Voltes també recollirà les veus dels cossos i forces que lluiten contra la delinqüència, com Francisco Campaña, cap de robatoris i Patrimoni Històric de la Policia Nacional, i Diego Cazalla, cap d’UDEV de la Policia Nacional. A més, entrevista el Guàrdia Civil que ha dedicat 30 anys a perseguir la banda de Los Lobato, detinguda l’any passat. El programa d’actualitat també actualitza les darreres xifres d’aquesta matèria amb la delegada del Govern, Maria Salom, i analitza aquesta realitat amb el periodista Matías Valles.

Dues Voltes s’emet cada dimecres a les 22.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 i al Facebook del programa: facebook.com/duesvoltes amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.