X

El Consell de Menorca assegura desconèixer la incompatibilitat del director insular de Vox, Ricardo Galí

Galí va ser nomenat com a membre del consell d'administració de dues societats mercantils mentre exerceix com a càrrec públic

07/11/2023

El Consell de Menorca assegura desconèixer la incompatibilitat del director insular de Vox, Ricardo Galí

Axel Camarasa

El Consell de Menorca ha assegurat no tenir coneixement de la incompatibilitat del director insular d’Habitatge de Vox, Ricardo Galí. Fonts de la institució sostenen que Galí va presentar una declaració responsable de béns i activitats davant la secretària en el moment de ser nomenat. En qualsevol cas, esperen analitzar la qüestió en els propers dies, una vegada retorni avui dimarts de Londres el president del Consell, Dolfo Vilafranca, que ha assistit a la World Travel Market.

Galí va ser nomenat a l’octubre com a membre del consell d’administració de dues societats mercantils mentre exerceix com a càrrec públic. Dues empreses dedicades a la promoció immobiliària quan és director insular d’Habitatge de Menorca. Ell assegura desconèixer aquests nomenaments.

Galí ha estat notícia els darrers dies per la petició de la consellera Maite de Medrano, també de Vox, de cessar-lo del càrrec per “pèrdua total i absoluta de confiança”. De Medrano, de fet, ha culpat el president del Consell de bloquejar la decisió la qual cosa, diu, dificulta el pacte de govern a l’illa. No obstant, de Medrano també està en el focus de la polèmica després d’haver rebut crítiques per la seva “inactivitat” en el seu departament.

Notícies relacionades >

07/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris