X

El Govern no preveu relaxar les restriccions a les Pitiüses

La taxa de d'incidència acumulada a 14 dies continua sent molt elevada i se situa a 1.438 casos a Eivissa i 577, a Formentera

06/02/2021

El Govern no preveu relaxar les restriccions a les Pitiüses

En les darreres 24 hores s’han registrat 4 noves morts a Eivissa. La taxa de d’incidència acumulada a 14 dies se situa a 1.438 casos a Eivissa i 577 a Formentera.

Per continuar fent front a la situació, un equip de 4 especialistes de la Unitat de Desactivació d’Explosius i Defensa de la Guàrdia Civil han desinfectat l’hospital Can Misses. Ho han fet en 5 intervencions, des del 27 de gener al 3 de febrer, a totes les àrees, des de l’UCI i les plantes d’atenció Covid, com a la resta de serveis hospitalaris o zones comunitàries com sales d’espera ascensors i banys. Per això, de moment, es descarta la flexibilització de les actuals mesures a les Pitiüses.

La portaveu del Govern també ha explicat que la decisió sobre fer un cribratge massiu a Formentera dependrà de les xifres que es registrin durant els propers dies, i la taxa incidència acumulada resultant.

Per altra banda, continua el cribratge massiu al Poliesportiu de Can Guerxo Sant Josep. Fins a les 2 del migdia, s’han fet 510 tests d’antígens i s’ha detectat 1 positiu.


El BOIB publica les ajudes als negocis d’Eivissa afectats per les restriccions
Eivissa, a l’espera de l’arribada dels dos metges intensivistes

06/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT