EL REPTE

Més programes a la carta

Running amb Mavi García

24 05 2017

Voleibol amb Bep Llorens

17 05 2017

Trot amb Maria Francisca Sureda

10 05 2017

Handbol amb Noel Cardona

10 05 2017

Piragüisme amb Sete Benavides

03 05 2017

Lluita grecoromana amb Vicente Lillo

26 04 2017

Waterpolo amb Itziar Antón

19 04 2017

Boxa amb David Quiñonero

12 04 2017

Escalada amb Neus Colom

05 04 2017

Informació general

El Repte és un programa d’esports i de superació personal de la mà de l'exciclista professional Joan Horrach.

Al web des de

2017

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

971 139 333

Contacte

elrepte@ib3tv.com

Producció

Esports

Temporades

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

AVUI

07:00

LLUITA GRECOROMANA AMB VICENTE LILLO El Repte és un programa d’esports i de superació personal. L’ex-ciclista professional Joan Horrach es ficarà dins la pell de diferents esportistes de les Illes i provarà esports que mai ha practicat. En pocs dies de preparació, Horrach haurà de superar un repte que li marcarà el seu entrenador i que el durà a situacions límit. Al capítol d’avui en Joan provarà la lluita grecoromana. Ho farà dirigit per un dels millors lluitadors que han donat les Illes; Vicente Lillo. En només una setmana, Horrach haurà d’estar preparat per aconseguir el repte lluitar cara a cara amb un lluitador professional i resistir dos assalts. Serà capaç?

Dijous
30/01/2020

07:00

PIRAGÜISME AMB SETE BENAVIDES El Repte és un programa d’esports i de superació personal. L’ex-ciclista professional Joan Horrach es ficarà dins la pell de diferents esportistes de les Illes i provarà esports que mai ha practicat. En pocs dies de preparació, Horrach haurà de superar un repte que li marcarà el seu entrenador i que el durà a situacions límit. Al capítol d’avui en Joan pujarà per primera vegada damunt una piragüa de competició. Ho farà amb el piragüista olímpic Sete Benavides, que exercirà d’entrenador. En només una setmana Horrach haurà d’estar preparat per aconseguir el repte disputar una cursa de 200 metres contra el seu preparador. Benavides deixarà 100 metres d’avantatge a l’ex-ciclista. Seran suficients?

Divendres
31/01/2020

07:00

HANDBOL AMB NOEL CARDONA El Repte és un programa d’esports i de superació personal. L’ex-ciclista professional Joan Horrach es ficarà dins la pell de diferents esportistes de les Illes i provarà esports que mai ha practicat. En pocs dies de preparació, Horrach haurà de superar un repte que li marcarà el seu entrenador i que el durà a situacions límit. Al capítol d’avui en Joan es posarà en la pell d’un jugador de handbol d’alt nivell. Amb només quatre dies, Horrach haurà d’estar preparat per competir amb un dels millors equips de la història de l’handbol balear; el Puig d’en Valls. L’entrenador del “Puchi”, Noel Cardona, serà l’encarregat de preparar l’ex-ciclista per aconseguir el repte disputar un partit d’handbol complet i aconseguir guanyar-lo.

Sinopsis

El Repte és un programa d’esports i de superació personal. L’exciclista professional Joan Horrach es ficarà dins la pell de diversos esportistes de les Illes i provarà esports que mai no ha practicat. Cada setmana, Horrach haurà de superar un repte que li marcarà el seu entrenador, i que el durà a situacions límit.

Després d’estar 14 temporades a l’elit del ciclisme, on va disputar vuit voltes d’Espanya, cinc Giros d’Itàlia i dos Tours de França, Joan Horrach cercarà nous desafiaments que l’atraquin de nou a l’adrenalina i l’emoció de la competició. El ciclista de Deià provarà esports com l’escalada, la boxa, el trot, la lluita, el piragüisme o córrer, entre d’altres. El veurem esforçar-se, patir i també riure, fins arribar al límit de les seves forces.
El Repte a més, coneixerem grans esportistes balears i internacionals. Alejandro Valverde, Marcus Cooper, Ernesto Rodríguez, Moisés Sánchez, Emilio de la Cámara o Joan Antoni Riera “Boveret”… són alguns dels experts que visitarà Horrach per rebre consell abans d’afrontar el repte. A més, l’exciclista comptarà amb una petita càmera personal amb la qual ens transmetrà les seves sensacions en tot moment.
El Repte és, doncs, un programa per conèixer de ben a prop els esports minoritaris de les nostres Illes, i també una oportunitat per gaudir de les sensacions que proporciona l’esport a través dels ulls d’un esportista d’alta competició.

Sèries i minisèries a IB3