X

La UOB assegura que Educació no ha posat recursos suficients per a l’inici de curs

Des del Govern per la seva banda, demanen la col·laboració dels docents per transmetre la informació i evitar així brots als centres educatius

24/09/2020

La UOB assegura que Educació no ha posat recursos suficients per a l’inici de curs

EFE/Carlos de Saá

Aina Gutiérrez

UOB afirma que Educació no ha dotat de docents, ni espais ni recursos suficients per una tornada segura a l’escola i que la Conselleria estableix unes mesures que ataquen directament els docents.

La carta que la Conselleria d’Educació està enviant a les famílies a través del Gestib ha aixecat polseguera entre els docents. A la missiva s’indiquen una sèrie de recomanacions d’actuació i com reaccionarà el centre en el cas de detectar un alumne amb símptomes compatibles amb la COVID-19. El document indica que, en el cas de primària, “El tutor de l’alumne, o la persona que designi el centre, serà l’encarregat d’avaluar aquest ús adequat de la mascareta” . Una funció que el sindicat Alternativa critica.

Educació afirma que els docents no han de fer una funció sanitària, sinó una funció de col·laboració per transmetre la màxima informació per evitar brots als centres educatius.

UGT, a més, demana a la Conselleria que habiliti un servei de transport per evitar que siguin els docents els que hagin de carregar capses amb material higiènic als seus cotxes. Afirmen que, en alguns casos, s’acumulen una vintena de capses amb barrals de 5 litres de gel hidroalcohòlic.


Els mestres critiquen que hagin d’informar ara dels contactes estrets d’alumnes positius per Covid
La FAPA alerta que la semipresencialitat provocarà que alumnes quedin despenjats
Els tutors valoraran si hi ha hagut contactes estrets amb un positiu a una classe a partir de primer de Primària

24/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris