X

Els metges asseguren que l’home que va disparar contra un lladre a Porreres patia un trastorn mental transitori

Aquest dilluns han declarat al judici els dos metges que van atendre l'ancià el dia del robatori. L'home manté que va disparar al lladre mogut per la por

18/09/2023

Els metges asseguren que l’home que va disparar contra un lladre a Porreres patia un trastorn mental transitori

Redacció

A l’Audiència Provincial, ha continuat aquest dilluns el judici contra l’ancià acusat de disparar mortalment a un dels lladres que entraren a robar a casa seva, a Porreres. Entre els declarants, els dos metges forenses que el varen examinar el dia dels fets: un ha assegurat que Pau Rigo va patir un trastorn mental transitori mogut per la por i que encara arrossega seqüeles físiques i psíquiques. I l’altre, que Rigo va disparar a curta distància: entre cinc i deu metres, però que en cap cap el mort no es trobava damunt de Pau Rigo.

Avui també ha estat interrogat el guàrdia civil que va instruir la causa. Com ja han dit altres agents, ha recordat que, durant la investigació, el germà del lladre mort va inculpar els altres dos acusats del cas. El que va dir és que aquests veïnats de Campos varen ser els que els varen proposar cometre l’assalt. Està previst que el judici acabi dimecres que ve.

Notícies relacionades >

18/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris