X

Els tècnics municipals reprendran les inspeccions al local esfondrat a partir de dilluns

Han d'aclarir si a l'establiment s'havien fet obres, si tenia tota la documentació en regla i si respectava l'aforament permès

25/05/2024

Els tècnics municipals reprendran les inspeccions al local esfondrat a partir de dilluns

Els tècnics de l’Ajuntament de Palma tornaran a partir de dilluns a visitar el local Medusa Beach Club, esfondrat dijous passat. Tracten d’esbrinar si a l’establiment s’havien fet obres, si tenia tota la documentació en regla i si respectava l’aforament permès. Tota aquesta informació serà clau a l’hora de determinar les causes del sinistre.

IB3 Notícies va parlar aquest divendres amb el propietari del local i assegurava que a la terrassa no se superava la cabuda màxima i que, en el moment de l’accident, hi havia 15 persones. Assenyala que hi ha càmeres de seguretat i que n’aportarà el contingut per acreditar el nombre exacte de clients que hi havia a l’establiment.

L’empresari, d’origen estranger, lamentava la mort de les quatre persones i es mostrava “consternat i en xoc” pel succeït. Diu que no farà declaracions fins que els tècnics acabin l’informe sobre l’ocorregut.

Notícies relacionades >

25/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT