EN+COMPANYIA%3A+Pau+Don%C3%A9s%2C+cantant+de+Jarabe+de+Palo

Dimecres a les 22.30

EN COMPANYIA: Pau Donés, cantant de Jarabe de Palo

Aquest dimecres Neus Albis anirà fins a Formentera per trobar-se amb el cantant Pau Donés. El líder de Jarabe de Palo acaba de complir 50 anys i ho celebra amb una triple cucavela en forma de disc, llibre i gira de concerts.

La periodista pollencina i l’artista català repassaran tota la seva trajectòria, professional i íntima, des dels seus inicis amb ‘La Flaca’ passant per la malaltia que va apartar-lo dels escenaris. També s’afegiran a la conversa Pepita Juan i Francisca Ribas, la ‘família formenterera’ de Pau Donés. Acabarem la nostra visita amb una passejada amb la barca de David Sánchez, l’amic amb qui  el protagonista d’avui surt a pescar.

En Companyia és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obren ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

En Companyia s’emet dimecres 21 de juny a les 22.30 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: Twitter @IB3televisió #EnCompanyiaIB3 i instagram.com/encompanyiaib3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.