ESPORTS
Segueix el final de temporada dels nostres equips a IB3

Començam el divendres amb el tercer partit del play-off de l’Iberojet Palma contra el Coviran Granada. El podreu seguir a partir de les 19.50 h a IB3 Televisió i a IB3 Ràdio amb narració de Sergi Requeni.

El dissabte, la jornada comença a les 17 h i es disputen el 2n partit del play-off que enfronta el Palma Futsal amb l’Inter Movistar. IB3 Televisió i a IB3 Ràdio vos l’acostarà, i a més d’aquest partit amb narració de Miquel Àngel Tous i cometaris de Pep Moreno, també tendreu el partit de l’At. Balears contra l’Hèrcules, amb narració de Joan Gabriel Bauzá.

El diumenge, a les 11h comença l’Esport en Joc a IB3 Ràdio per apropar-vos el minut a minut del Nàstic-Mallorca, amb narració de Toni Fuster i l’anàlisi de Tolo Ramón. El capvespre podreu estar ben atents al quart partit del play-off de l’Iberojet Palma a partir de les 19h.

A les 18h és l’hora de la UD Eivissa que juga contra el Melilla. El trobareu en streaming a IB3.org/directe i el 85è Gran Premi Nacional de Tot que es podrà veure a IB3 Televisió.

Si el Palma Futsal necessitàs un tercer partit, aquest seria el diumenge a partir de les 17 hores i el podreu gaudir a IB3 Televisió i a IB3 Ràdio.

La jornada esportiva acabarà amb el quart partit del play-off d’ascens a l’ACB de l’Iberojet Palma que el podreu seguir a IB3 Televisió i a IB3 Ràdio.

El diumenge acabarà amb el record de la final de la Recopa d’Europa que jugà el RCD Mallorca el 19 de maig del 1999. L’equip d’esports d’IB3 ha preparat un programa especial en el qual ha reunit en una taula alguns dels artífexs d’aquella històrica final europea. Sala Birmigham es podrà veure diumenge a les 21.40 h

I com sempre, tota l’actualitat esportiva a @EsportsIB3 i a la web Ib3notícies