FAVORITS
un divulgador científic, un app per lluitar contra el masclisme de les cançons i un il·lustrador internacional

Dissabte a les 20h

El Tarantino ugandès. Un pare que aprèn a dissenyar pròtesis oculars per la seva filla. Un nen que quan s’avorreix dissenya aplicacions. Aquests personatges i d’altres històries en aquest capítol de Favorits.

Coneixerem un divulgador científic eivissenc, amb una gran repercussió a xarxes: una aplicació desenvolupada des de València  per lluitar contra el masclisme de les cançons i un il.lustrador que ha aconseguit l’èxit internacional des de Barcelona.

Favorits és un programa de televisió d’entreteniment que cerca sorprendre l’espectador. El programa fa una selecció dels continguts més sorprenents sorgits d’Internet. Descobrirem gent extraordinària, personatges curiosos que s’amaguen darrere les xarxes socials, les campanyes més creatives, els fenòmens de masses i les iniciatives solidàries sorgides de les xarxes, que són una part essencial de cada emissió i la fórmula per convertir el programa en un espectacle visual.

En cada programa es faran tres reportatges amb un enfocament entretingut, d’una empresa, start-up o iniciativa, on s’explica com sorgeix, el seu desenvolupament i implantació, tot plegat acompanyat de declaracions dels protagonistes.