Més programes a la carta

Informació general

Amb entrevistes a destacats personatges de primer nivell.

Al web des de

2012

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

971 13 93 33

Contacte

ferdissabte@ib3tv.com

Producció

Magazín

Temporades

1

Edat

Tots els públics

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

“Fer dissabte” és la nova aposta d’IB3-Televisió per a les nits de dissabte. Un programa en directe que comptarà amb entrevistes a destacats personatges del món de les arts, l’esport, la política o els mitjans de comunicació i també, amb debats centrats en l’actualitat de Balears.

El programa serà un espai proper a la realitat de les nostres illes on els espectadors tindran una participació molt activa.

Cada dissabte el programa comptarà amb dues entrevistes a personatges de primer nivell. Pel plató de “Fer dissabte” passaran alguns dels nostres actors i actrius més internacionals, estrelles de la cançó i de l’esport, polítics, presentadors de televisió, personatges del món del cor…

Les entrevistes mostraran la vessant més humà dels convidats, així com els aspectes de la seva vida més entranyables i desconeguts per al gran públic.

Les taules de debat de “Fer dissabte” tractaran els temes  de l’actualitat política o social de les Illes amb les opinions més enfrontades i els testimonis més propers.

Els debats d’aquest programa volen ser un fòrum plural i comptaran amb el punt de vista dels màxims experts de les illes i l’opinió de contertulians.

“Fer dissabte” serà un espai de proximitat i participació per als illencs. Així, tots els espectadors que ho desitgin podran participar activament al llarg del programa a través de les xarxes socials i del mail.

Bases legals particulars per als concursos

Sèries i minisèries a IB3