FILA+IB3%3A+Estrena+de+la+coproducci%C3%B3+Formentera+lady

Dissabte a les 21.40h

FILA IB3: Estrena de la coproducció Formentera lady

El programa sobre el cinema balear Fila IB3 estrena per a televisió el film “Formentera Lady” que compta amb la participació d’IB3 com a productor associat. El film, protagonitzat per José Sacristán, es va rodar a Formentera i recrea l’ambient de l’illa pitiüsa durant els anys 70.

“Formentera Lady” es va estrenar als cinemes el passat juliol i dissabte serà la primera vegada que es podrà veure a televisió. La cinta va participar en la secció oficial del Festival de Cinema de Màlaga, al Fic-Cat. Festival Internacional de Cinema en Català, al Festival Internacional de cine d’Osca, Cinemajove i al MónFILMAT Festival Internacional de Cine d’Amposta;  va ser nominada a millor pel·lícula en català als Premis Gaudí i va obtenir el premi del públic al Festival de Menorca i el premi a millor director novell al Festival Cinespaña de Toulousse.

Pau Durà signa la direcció i el guió de la pel·lícula que té en el seu repartiment, a més de José Sacristán, Nora Navas, Sandro Ballesteros, Jordi Sánchez, Ferran Rañé, Mireia Ros i Pepa Juan.

“La caja kovac” (2006), del mallorquí Daniel Monzón, i “Lucía i el sexo” (2001), rodada íntegrament a Formentera, són els següents films que emetrà el programa.

Fila IB3 és un programa sobre cinema rodat a les Balears o amb directors de les Illes. Disposarà d’una presentació introductòria mitjançant una conversa entre el director i l’actor protagonista o un altre membre de l’equip de rodatge que ens introduiran al món de la pel·lícula que veurem tot seguit.

Fila IB3