FILA IB3
“El Mar”, d’Agustí Villaronga

Dissabte a les 21.30

Agustí Villaronga será la capçalera de la nova temporada del programa Fila IB3, una aposta de la televisió autonòmica per revaloritzar el cinema de producció balear. L’estrena a televisió de Formentera Lady centrarà el capitol del dissabte 30 de març.

El Mar és una producció de l’any 2000 que encara no s’havia emès a la televisió autonòmica. A partir de l’obra homònima de Blai Bonet, el mateix Villaronga i Biel Mesquida varen construir un guió que reflecteix l’univers inclassificable del director balear.

L’estrena a televisió de la coproducció d’IB3 Formentera Lady és la segona proposta de la nova temporada de Fila Ib3. El film, protagonitzat per José Sacristan, es va rodar íntegrament a Formentera i recrea l’ambient de l’illa pitiüsa durant els anys 70. Formentera Lady és una coproducció d’Ib3 i Tv3 que es va estrenar als cinemes el passat juliol.

La caja kovac (2006), del mallorquí Daniel Monzón, i Lucía i el sexo (2001), rodada íntegrament a Formentera, són els següents films que emetrà el programa.

FilaIB3 és un programa sobre cinema rodat a lesBalears o amb directors de les Illes. Disposarà d’una presentació introductòria mitjançant una conversa entre el director i l’actor protagonista o un altre membre de l’equip de rodatge que ens introduiran al món de la pel·lícula que veurem tot seguit.

FILAIB3