FRED I CALENT
Certamen nacional de cuina

Dimecres a les 22.15h

Aquesta setmana a Fred i Calent serem partícips d’un concurs gastronòmic molt especial, el 6è Certamen Nacional de Gastronomia. Un esdeveniment on assistiran professionals de tot el nostre territori que competiran durant un dia per endur-se el títol a millor cuiner i pastisser del país.

En Miquel Calent entrevistarà als organitzadors i jurat d’aquesta competició que li explicaran els requisits per a guanyar el premi, i a continuació, s’endinsarà dins les cuines per conèixer als diferents xefs i les seves propostes salades; amb carn o peix; i dolces.

Mentrestant na Marta Simonet parlarà amb alguns dels altres protagonistes del concurs, professionals molt coneguts dins el món de la gastronomia que rebran un premi especial per la seva trajectòria.  I també tastarà un còctel elaborat amb un dels ingredients protagonistes del concurs, el brandy.

Na Fanny Pons assistirà a les degustacions organitzades a l’exterior del recinte, primer s’acostarà a una torrada de corvina i més tard, tastarà unes sopes mallorquines de dimensions rècord.

De tornada a les cuines, en Miquel Calent veurà de ben a prop com els participants acaben les seves elaboracions. I una vegada llestos, veurem les presentacions dels plats salats i dolços, les deliberacions del jurat i el veredicte final, l’entrega del premi al millor cuiner i pastisser del país.

 

Fred i calent