FRED+I+CALENT%3A+Concurs+de+futurs+xefs

Dimecres a les 21.40h

FRED I CALENT: Concurs de futurs xefs

Aquesta setmana a “Fred i Calent” volem conèixer les joves promeses del món de la gastronomia i per això ens acostem al concurs d’escoles de cuina Protur Chef 2019. 18 estudiants de cuina de 14 escoles d’arreu d’Espanya competeixen per ser el millor de la tercera edició del concurs.

En Miquel Calent, na Fanny Pons i na Marta Simonet aniran fins a Sa Coma a veure com es desenvolupa la competició. En Miquel coneixerà els organitzadors del concurs, el jurat i sobretot els 18 concursants. Entrarem a dins la cuina per veure com fan les preparacions prèvies i pujarem a l’escenari per veure com fan el plat en directe davant el jurat.

Na Marta seguirà un altre concurs que se celebra de forma paral·lela, el dels nins petits. Veurem quines són les propostes que fan ells i què és el que més valora el jurat.

Però aquest cap de setmana de festa a Sa Coma no només és per concursar, al recinte del concurs també hi ha cuina en directe, mercat gastronòmic i molts de tasts. Na Fanny Pons s’acostarà a veure com és l’ecogastronomia a la menorquina de na Silvia Anglada, farà un taller de cuina vegana i anirà a un tast de vi i formatge.

Aquesta setmana viurem tot un cap de setmana gastronòmic al concurs Protur Chef 2019.

 

FRED I CALENT