FRED I CALENT
Coques de tots colors

Dimecres a les 22.15h

Ja és temps de trempó i de pebres torrats, dos imprescindibles per posar damunt les coques salades tan típiques de la nostra gastronomia. Aquesta setmana a Fred i Calent anirem a un forn per conèixer la relació del pa amb les coques salades i descobrirem com és millor pastar-les, estirar-les i coure-les. Na Fanny Pons anirà al mercat per veure quins són els millors productes de temporada que podem posar damunt les coques i amb en Miquel Calent ens donaran tot un seguit de recomanacions per fer que ens siguin més bones de digerir.

Si una cosa uneix a tots els pobles de la Mediterrània són les coques. Per això, na Marta Simonet anirà a un restaurant de cuina d’Armènia per conèixer un cosí de la coca: el lahmacum. Na Marta també visitarà el nou restaurant de na Maria Solivellas, la cuinera mallorquina que més ha popularitzat les seves coques salades.

En Miquel Calent anirà a un col·legi per fer coquetes amb els nins d’infantil perquè coneguin les bonances d’aquest aliment.

I per demostrar que les famílies es transmeten les receptes de generació en generació, en Miquel Calent coneixerà a una menorquina que li farà la seva proposta de coca tapada. En Miquel acabarà el programa fent-ne una que combina dolç i salat.

Fred i Calent