FRED I CALENT
Croquetes, les més populars

Dimecres a les 21.40h

A qui no li agraden les croquetes? Poden ser de carn o de verdures, les farà la padrina per als nets o les menjareu amb el variat dels diumenges, però les croquetes són un dels menjars més populars que hi ha. Aquesta setmana a “Fred i Calent” volem fer i menjar croquetes. Sabrem com se n’ha de fer una bona base i un expert ens donarà recomanacions a l’hora de fer-ne.

Anirem al mercat a donar-ne a tastar a la gent i sabrem quines són les que agraden més i què és el que es té en compte per considerar si són bones o no ho són tant.

Marta Simonet descobrirà com es fan les arancini, les croquetes italianes d’arròs i sabrem com les mengen al Japó i a Holanda. La nostra nutricionista, Fanny Pons ens ensenyarà a fer croquetes light i ens explicarà quina diferència hi ha entre les industrials i les casolanes.

Miquel Calent anirà fins a la Colònia de Sant Jordi a fer raoles de cabotí. Un peix semblant al jonquillo i què és ideal per elaborar-ne.

També veurem quins diferents arrebossats es poden fer i visitarem una croqueteria gurmet per corroborar que les croquetes han passat de ser menjar d’aprofitament a ser autèntiques delicatessen.

I acabarem el programa, com no podia ser d’una altra manera, cuinant. Miquel Calent ens farà unes croquetes dolces de xocolata.

 

Fred i Calent