FRED I CALENT
Cuina de muntanya

Dimecres a les 22.15h

Aquesta setmana a Fred i Calent ens acostarem a Bunyola per conèixer de ben a prop la seva Comuna i la importància que ha tingut aquest indret en l’economia i gastronomia d’aquest poble.

En Miquel Calent farà una passejada per la Comuna amb en Vicenç, garriguer responsable de la vigilància i gestió de la Comuna, i amb ell descobrirà com era el funcionament d’aquest espai anys enrere i com és a l’actualitat. Aprofitant la visita cuinarà un pa amb oli ben especial al caliu.

A continuació, na Fanny i en Miquel Calent assistiran a una trobada de xeremiers i en Miquel els acompanyarà durant el cercavila. De baixada al poble, ambdós assistiran al “I Concurs de cuina local i justa”, mentre na Marta s’acosta a una botiga de comerç just per conèixer els productes que venen i que faran servir els participants a la competició.

Na Fanny visitarà un dels concursants a casa seva per descobrir quin plat presentarà al concurs. I en Miquel formarà part del jurat que decidirà quina de les propostes presentades és la guanyadora d’aquesta primera edició que té com a protagonistes els productes de la Comuna i de comerç just.

Fred i Calent