FRED I CALENT
Dolç Nadal

Dimecres a les 22.15h

Aquest dimecres, dia de Nadal, volem gaudir de tota la gastronomia dolça pròpia d’aquestes festes tan especials. Començarem el programa amb Miquel Calent visitant la XIV edició de la Fira de la Llet d’Ametlla del Pla de na Tesa, on participarà del bon ambient i tastarà aquesta beguda tradicional que la família Pocoví elabora des de fa un bon grapat d’anys.

Marta Simonet coneixerà com s’elaboren les coques de Nadal que serviran d’acompanyament de la llet i que es vendran a la fira. I Fanny Pons assistirà a una mostra de rebosteria conventual on coneixerà els dolços més típics elaborats per les monges dels principals monestirs de Palma.

A continuació, Miquel veurà com es prepara l’ou filat, guarniment dolç típic d’aquests dies, mentre Marta tastarà a un forn emblemàtic un quarto amb xocolata. Miquel coneixerà com és l’elaboració d’un nou vi dolç rosat, i en acabar hi arribarà Fanny per, junts, elaborar uns dolços sense sucre aptes per a diabètics.

I per posar la cirereta en aquest dolç programa, el nostre cuiner ens sorprendrà amb unes postres originals; una crep d’ametlla amb un farcit agredolç de pinya, ceba, panses i pinyons.

Fred i Calent