FRED I CALENT
El millor pa amb oli

Dimecres a les 21.40h

Quan mengeu pa amb oli? Per berenar o per sopar? Aquesta setmana a “Fred i Calent” ens acostem a un dels menjars més imprescindibles dels illencs: el pa amb oli.  Viurem de primera mà el primer campionat mundial d’aquest plat i veurem què té en compte el jurat a l’hora de valorar com ha de ser un bon pa amb oli.

Però per fer un bon pa amb oli es necessita un bon pa. Per això na Marta Simonet anirà a tastar el guanyador del millor pa moreno 2018, perquè li expliqui que s’ha de tenir en compte quan es fa aquest tipus de pa. Na Marta també anirà a una empresa especialitzada amb tomàtigues de fregar o posar damunt el pa.

La nostra nutricionista, na Fanny Pons, ens explicarà perquè és tan recomanable que els infants berenin d’aquest emblemàtic plat i coneixerà unes joves celíaques que li explicaran com ho fan per menjar pa amb oli tot i ser al·lèrgiques al gluten.

En Miquel Calent aprendrà a fer sopes gòfies a Eivissa i amb un poc de citró de matances farà un pa amb oli amb sobrassada de pobre. I com no podia ser d’una altra manera, acabarem el programa fent un plat molt especial amb el nostre protagonista de la setmana.

Fred i calent