FRED I CALENT
Fira de fires

Dimecres a les 22.15h

Aquesta setmana a Fred i Calent pujarem al tren per assistir a la fira de les fires, el Dijous Bo!

Els nostres presentadors viuran de ben a prop aquest dia tan especial per als inquers i començaran la jornada fent un bon berenar a la barra del Mercat. Després, cada un d’ells anirà a fer una volta i a visitar els carrers més populars.

Miquel Calent visitarà el mercat pagès i els productes que s’hi ofereixen, mentre que Marta Simonet tastarà diferents propostes gastronòmiques.

El nostre cuiner ens sorprendrà amb un plat fàcil de preparar de rellom de porc farcit amb ametlla, i na Fanny coneixerà un descendent de família firaire que ens explicarà els inicis de la fira i la seva evolució.

Miquel Calent s’apartarà del trull per fer un siurell amb una mestra artesana i, acabat això, s’acostarà a la plaça del Bestiar per veure els porcs negres que es presenten al tradicional concurs morfològic.

Na Marta veurà de ben a prop una demostració de cans pastors amb oques, i na Fanny i en Miquel es trobaran per gaudir de l’ambient de festa.

Acabat això, Miquel Calent s’acostarà a les cuines d’un celler emblemàtic per veure com es viu aquest dia darrera els fogons. I acomiadarem el programa amb els nostres presentadors que posaran fi a la jornada anant a dinar plegats.

Fred i Calent