FRED I CALENT
Fira del peix d’Eivissa

Dimecres a les 21.40h

Sant Antoni de Portmany durant un dia es converteix en el punt de trobada dels amants del peix fort, la gamba roja i la llagosta. Una cita que no ens hem volgut perdre a Fred i Calent i per això recorrem el Passeig de la Mar per tastar totes les propostes gastronòmiques fetes amb aquests peixos estrella de la gastronomia eivissenca.

En Miquel Calent i na Fanny presenciaran com són els dos concursos que se celebren a la fira: el del millor arròs amb llagosta i el de millor tapa.

Veurem com en Pere Tur, del restaurant Sa Nansa prepara un arròs a banda amb llagosta fregida i com en Raúl Villar, xef i professor de cuina de l’IES Sa Serra ret homenatge a la seva terra natal asturiana amb una caldereta de roja.

Na Marta Simonet ens explicarà com hem de llegir l’etiquetatge de la llagosta que ens arriba als nostres mercats i quines són les diferències entre la llagosta caribenya i la mediterrània. A més, també descobrirà com es pot fer compost amb les closques de llagosta i de gamba.

Per acabar, en Miquel Calent ens cuinarà la seva versió de salmorreta, un plat típic de pescadors molt apreciat a Eivissa.

 

FRED I CALENT