FRED+I+CALENT%3A+Fira+Horeca

Dimecres a les 22.15h

FRED I CALENT: Fira Horeca

Aquesta setmana a “Fred i Calent” assistim a la fira Horeca, un esdeveniment imprescindible per als professionals que es dediquen a subministrar productes i serveis per a empreses del sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering.

Miquel Calent coneixerà la importància d’aquesta trobada que també comptarà amb la participació dels alumnes de cuina i restauració de les Illes que serviran les seves propostes gastronòmiques a tots els assistents.

Marta Simonet tendrà ocasió de tastar unes trufes crudiveganes elaborades amb producte local i de veure alguns dels productes sostenibles, lliures de plàstics, presentats a la fira.

Fanny Pons participarà com a jurat d’un campionat que triarà la millor mitjana de vedella i farà un recorregut per conèixer algunes de les propostes saludables que trobarà el públic assistent.

I per acabar, el nostre cuiner coneixerà les joves promeses del món de la restauració, tastarà una paella multitudinària i finalitzarà el programa fent de jurat d’un concurs ben curiós, el de millor entrepà gurmet.

Fred i Calent