FRED I CALENT
Fruits de tardor

Dimecres a les 22.15h

Aquesta setmana la tardor arriba al “Fred i Calent” i amb ella les fruites que la caracteritzen: magranes, caquis i arboces.

Miquel Calent començarà el programa visitantun camp de magraners i ajudarà a recol·lectar unes magranesque més tard s’utilitzaran per fer-ne confitura.

Na Marta acudirà a un viver on li explicaran com sembrar un magraner a casa perquè creixi sa i fort i, a continuació, na Fanny ens mostrarà com fer granadina casolana per preparar un còctel sense alcohol.

En Miquel tornarà al camp per conèixer un productor de caquis que li explicarà les característiques d’aquesta fruitai, tot seguit, cuinarà un plat fàcil de crema d’espinacs amb formatge i grans de magrana.

Acabat això, passarem a les arboces, una fruita que en Miquel anirà a cercar i amb la qual prepararà un licor amb l’ajuda de na Fanny.

I per acabar el programa, na Martap articiparà en un tast d’elaboracions dolce samb caqui i el nostre cuiner ens sorprendrà amb una proposta salada de salmó envoltat amb fulles i salsa de caqui.

Fred i calent