FRED I CALENT
La cuina oriental

Dimecres a les 21.40h

Aquesta setmana a “Fred i Calent” volem aprofundir en la cuina del continent més extens i més  poblat del planeta: Àsia. Segur que molts heu tastat la cuina japonesa, la xinesa o la hindú, però avui volem conèixer més a fons quins són els ingredients principals que empren, com són les seves sopes i per què són tan especials les seves salses.

En Miquel Calent anirà a comprar a un supermercat especialitzat en ingredients asiàtics i sabrà quins són els bàsics del seu rebost. Marta Simonet farà un taller de cuina asiàtica i també descobrirà com és la gastronomia del Vietnam.

Fanny Pons farà un recorregut pels restaurants de cuina de carrer de Palma i ens explicarà quines són les opcions que hi podem trobar. També anirà a un supermercat per veure com s’han introduït els productes orientals en la nostra compra.

En Miquel Calent descobrirà quines verdures asiàtiques es comencen a conrear a la nostra fora vila, ens mostrarà el món de les sopes tan habituals i imprescindibles a Orient i ens ensenyarà a fer salses casolanes. Amb en Calent farem nigiri, rolls i uns farcellets que fusionaran la cuina mediterrània amb la més oriental.

 

FRED I CALENT