FRED+I+CALENT%3A+La+llebre+i+el+conill

Dimecres a les 22.15h

FRED I CALENT: La llebre i el conill

La llebre i el conill són dos productes molt presents en el receptari tradicional de les Illes, malgrat que en els darrers anys el seu consum hagi davallat significativament. Aquesta setmana a Fred i Calent volem conèixer-ne les causes i reivindicar aquest excel·lent producte econòmic, versàtil i saludable.

Començarem el programa amb en Miquel Calent visitant un projecte de recuperació del conill i coneixerem com es practica la caça amb cans eivissencs, una modalitat cinegètica autòctona de les Illes.

Na Fanny Pons entrevistarà a la representant d’INTERCUN, una organització que treballa per impulsar el consum d’aquesta carn amb diferents iniciatives en l’àmbit estatal. A continuació, na Marta Simonet s’acostarà al mercat per veure i tastar unes hamburgueses de conill i en acabar, coneixerà un cuiner que aposta per incorporar aquest producte en un plat innovador.

Seguint amb la cuina, en Miquel ens prepararà un plat fàcil de burballes de llebre, i en acabar, viatjarà fins a Eivissa per conèixer al president de l’Associació de Criadors de Conill Eivissenc i veure com són aquests animals que cria a la seva granja.

Na Fanny participarà en una torrada de conill organitzada pels alumnes de l’Escola d’Hoteleria a la UIB, i per acabar el programa, el nostre cuiner ens sorprendrà amb una versió de conill amb ceba i llagostins.

Fred i Calent